fredag den 12. september 2014

Stavtræf 2014

Så afholdes der igen Stavtræf på dansk grund, nærmere bestemt Stevns. Det forløber fra fredag d. 10. oktober til søndag d. 12. oktober.

Kom og lær hvordan runerne bliver udtrykt gennem den praktiske livsfilosofi Stav. Traditionen har sin oprindelse hos den norske Hafskjold slægt, hvor runerne i den yngre futhark danner basis for en visdomstradition, som indeholder filosofi, kampkunst, lægekunst, mytologi, selvudvikling og meget
mere. Kernen i Stav er runestillingerne; en serie af fysiske øvelser, der koordinerer bevægelse, tankevirksomhed og åndedræt, og på sigt bidrager til øget sammenhæng og balance i tilværelsen.

Træffet foregår på en skole ved Store Spjellerup (ca. 30 km syd for Køge). Der er adgang til både udendørsarealer og sportshal, samt bålhytte, køkken, toilet og bad. Der er mulighed for overnatning i bålhytten eller indenfor i hallen.


Weekenden vil indeholde en række moduler, der i både teori og praksis behandler følgende emner intensivt:

Runestillinger – inkl. galdr-forme
Stav som kampkunst – med og uden våben
De 5 klasser
Runernes betydningsindhold og anvendelsesmuligheder
Bindruner
Stavs historie & filosofi
Et Stavperspektiv på antropologien i Vølvens spådom


Der kræves ingen særlige forhåndskendskaber for at deltage, og der vil være rig mulighed for at lære en masse nyt, hvad enten man er nybegynder eller mere erfaren.

Prisen er 400,- for alle dage, og inkluderer kost.
Tilmelding hos alfheim.stav@gmail.com senest d. 6/10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar